Xiaomi Redmi Note 13 Pro vine la Vodafone și nu vine singur!

Noua serie Redmi Note aduce nu doar cifre impresionante, dar vine la pachet și cu un Redmi Watch 3 sau o brățară Xiaomi Smart Band 8. Doar la Vodafone, cu Vodafone EasyTech.

În cazul în care încă nu ți-ai schimbat telefonul pentru că așteptai noul Note 13 la noi pe piață, avem vești bune pentru tine: este aici și nu vine singur, ci la pachet cu un cadou: o brățară Xiaomi Smart Band 8 sau un ceas Redmi Watch 3, după caz. Care caz, întrebi? Păi dacă vrei să-ți fie simplu cu tehnologia, cum ne-am obișnuit cu Vodafone EasyTech, îți iei repede și simplu un Redmi Note 13 sau un Redmi Note 13 5G și primești o brățară Xiaomi Smart Band 8, iar dacă optezi pentru Redmi Note 13 Pro 5G, primești cadou un ceas Redmi Watch 3. Oferta este disponibilă până la 6 februarie 2024, în limita stocului disponibil — primii 500 de clienți pentru Note 13 și primii 300 de clienți pentru Note 13 Pro.

Dar știm că supergadgetul extra nu este decât un motiv extra de bucurie, nu și motivul principal pentru care vrei să-ți cumperi un smartphone din seria Redmi Note 13, așa că hai să vedem ce au pregătit cei de la Xiaomi pentru noua generație!

În primul rând, un display AMOLED de 6,67” cu rată de refresh maximă de 120 Hz, indiferent de versiunea de telefon aleasă. Ce-i drept, la Redmi Note 13 Pro 5G densitatea pixelilor este mai bună, dar ecran mare pentru jocuri, vizionat filme și planificat săptămâna primești oricum! A, da, și încă ceva legat de ecran: de la Redmi Note 13 Pro 5G în sus primești și ecran Corning Gorilla Glass Victus! Dar și celelalte versiuni sunt echipate cu protecție Corning Gorilla (Glass 3 pentru versiunea de bază și Glass 5 pentru celelalte).

Așa, că tot ziceam de jocuri! Pentru asta ai la dispoziție procesoare MediaTek și Snapdragon (7s Gen 2 chiar, în cazul lui Redmi Note 13 Pro). Și bateria e mare, să te țină: 5.000 mAh pentru oricare versiune cu excepția celei de top — Note 13 Pro are baterie de 5.100 mAh și se încarcă și repede, la 67W. Și la capitolul spațiu de stocare stau bine: harduri de până la 512 Gb. Și pentru că cei de la Xiaomi au intrat și ei în jocul cifrelor impresionante, Redmi Note 13 vine cu cameră triplă pe toate versiunile, iar camera main ajunge până la 200 MP în cazul lui Pro! În dreptul listei de dotări interesante, Xiaomi a trecut și compatibilitatea Dolby Atmos și Dolby Vision, spațiul de stocare extensibil (prin microSD) de până la 1 TB și, atenție, mufa Jack!

Noi abia așteptăm să-l luăm la test să vedem ce știe!