La Vodafone, ghioceii vin în bundle: două perechi de supergadgeturi de neratat!

Cu o floare nu s-o face primăvară, dar e suficient să vedem primul fir de ghiocel ca să fim cuprinși de bucuria unui nou început, de dorința de schimbare — fie că e vorba de curățenia aia generală pe care o ai în vedere, sau de schimbarea telefonului, sau poate de rutina de jogging zilnic pentru care te-ai pregătit sufletește, dar nu și tehnologic.

Avem noi o soluție, simplă ca Vodafone EasyTech: tu îți reînnoiești telefonul, iar Vodafone îți dă un gadget wearable inclus sau cu 50% reducere.

De exemplu, la achiziția unui Samsung Galaxy S24 ai inclusă o brățară Samsung Galaxy Fit3, care să le țină de urât sneakerșilor când ieși la alergat! Cu Fit3 îți poți măsura nu doar pașii sau antrenamentele, dar și caloriile, compoziția corporală, somnul – toate lucrurile care contează atunci când mergi pe #healthylifestyle. Unde mai pui că bateria ține până la 13 zile.

Iar dacă ai pe listă Samsung S24, știi tu de ce îl ai: camere de top pentru fotografiere și captură video impecabile, baterie mare care te ține toată ziua, editare foto/video cu AI, funcția de căutare Circle-To-Search de la Google sau cea de traducere în timp real a convorbirilor telefonice… un supergadget bun atât la birou, cât și în timpul liber sau chiar în vacanțele de peste mări și țări pe care le ai în plan.

Sau dacă schimbarea în primăvara asta era vizualizată sub forma unei frizuri noi și a unei garderobe șic, nimic nu ar completa mai bine noua imagine ca un Samsung Galaxy Z Flip5. Ecrane mari, dimensiuni perfecte, un design de pus în ramă și performanțe cât un mini-studio de editare. Plus: camere și oportunități cu care să creezi conținutul ăla creativ!

Că tot vorbim de șic: la achiziția unui Galaxy Z Flip5 primești 50% reducere la Samsung Galaxy Watch5 Pro, al cărui design elegant ascunde un asistent personal foarte inteligent (poate fi extensia telefonului tău, mulțumită suportului LTE), foarte rezistent și foarte precis, prin senzorul inovator BioActive.

Și în cazul în care încă mai stai pe gânduri, trebuie să știi că ți le poți cumpăra și prin 36 de rate fără dobândă.

Primăvara este anotimp prielnic schimbării. Sărbătorește-o la Vodafone cu aceste perechi de oferte!

Le găsești rapid aici: Ofertă valabilă până la 31 martie 2024, cu posibilitate de prelungire.