Honor Magic 6 Pro: cameră tele atașată unui telefon ultra performant

Sunteți pregătiți pentru niște magie à la HONOR?! Acesta este noul Magic6 Pro, vârful de gamă de la HONOR. Pentru că vorbim de un model top shelf, vorbim deci de specificații de top care să-ți facă viața mai ușoară, foarte ușoară, practic la fel de ușoară cum este cu Vodafone EasyTech. În plus, dacă îl comanzi până pe 10 martie, ai până la 250 de euro reducere cu abonament și încărcător și husă cadou.

Cele mai relevante noutăți în cazul lui Magic6 Pro ar fi:
  1. 1. Camera tele de 180 de megapixeli
  2. La capitolul captare foto, HONOR Magic6 Pro… mite să revoluționeze fotografia făcută cu smartphone-ul prin camerele sale Falcon ultra-performante, ajutate de algoritmul specializat în captarea mișcărilor. Cât de specializat? Păi, a fost „antrenat” cu peste OPT MILIOANE de imagini, din 10 discipline sportive diferite: fotbal, voley, baschet… ai înțeles tu. Camerele depistează atât expresii faciale cât și mișcări ale corpului, astfel încât să surprindă un moment dinamic la o calitate cât mai bună. Fără blur de mișcare!

    Dacă Magic6 Pro e foarte pregătit pentru sportografie — fotografierea activităților spotive, pentru cine se-ntreabă —, atunci e clar că e la fel de bine pregătit și pentru a surprinde „bomba” pe care o fac prietenii tăi când sar în piscină! Sau pentru a capta un peisaj urban nocturn. Practic, nu există scenariu pentru care „ochii de șoim” ai lui HONOR Magic6 Pro să nu fie pregătiți.

    Cum se traduce asta în cifre? Păi, camera tele de pe Magic6 Pro are 180 DE MEGAPIXELI și zoom digital de până la 100x. Adică de aproape patru ori mai mare decât camera tele a vreunui alt smartphone mega performant.

    Celelalte două camere — cea wide și cea ultrawide, au în continuare 50 MP fiecare. Pe video, Magic6 Pro trage cu 4K @ 60 fps și vine cu stabilizare EIS, care te va ajuta să filmezi (sau să pozezi) și mai ușor craterele de pe Lună, dacă-ți dai un pic interesul. Și camera de selfie are tot 50 MP, senzor de adâncime și biometric și captează video cu 4K @ 30 fps.

    E clar! Acesta nu este doar un smartphone, este o sculă profi de fotografie atașată unui telefon mobil. Și, ca orice amator sau profesionist care știe ce are pe mână, știe și că o asigurare premium de la Vodafone este nu doar binevenită, dar chiar necesară pentru un așa produs high-end.

  3. 2. Baterie silicon-carbon cu densitate mai bună
  4. 5.600 de miliamperi are bateria lui HONOR Magic6 Pro, dar nu asta e chestia impresionantă, ci compoziția silicon-carbon pe care o folosește — ceea ce se traduce printr-o densitate mai bună de stocare a energiei. Asta înseamnă că, în funcție de gradul de utilizare, bateria te poate ține și până la două zile fără să necesite băgată în priză.

    Și funcționează mult mai bine și la temperaturi foarte scăzute. Unii o să se bucure că funcționează la temperaturi scăzute, punct! Poți să filmezi liniștit și la -20° C cu 10% baterie fără să stai cu grija că o să-ți moară telefonul în orice moment.

    Încărcarea este și ea rapidă: 80 W prin cablu și până la 66 W prin inducție. Magic6 Pro vine cu reverse wireless charging, adică poate încărca prin inducție alte accesorii, cu până la 5 W. Pe scurt: telefonul ăsta poate să devină încărcător wireless pentru un accesoriu. Cum ar fi căștile. Sau ceasul smart. Doar îl pui pe telefon și acesta încarcă wireless tot ce prinde!

    Și ca să nu cari și telefonul după tine la alergat, îți dau un pont: activează OneNumber de la Vodafone și te bucuri de același abonament (și număr de telefon) și pe ceasul tău smart, dacă acesta are suport LTE, evident. De fapt, pontul și mai pont e că la achiziția unui HONOR Magic6 Pro cu abonament, OneNumber vine inclus pentru primele două luni.

  5. 3. Ecran cu sticlă foarte rezistentă
  6. Sunt puține diferențele în ceea ce privește ecranul lui HONOR Magic6 Pro față de generația anterioară, iar una dintre ele este dimensiunea: noul Magic are un ecran ceva mai mic, de 6,8” (față de 6,81”), iar acest mic downsizing adus și o scădere a densității pixelilor. Cu toate că nu știm pe cineva care s-ar plânge cu un ppi de 453 în loc de 460. Asta pentru că nici nu l-ar sesiza, probabil.

    Ce o să sesizezi în schimb este cât de blând e Magic6 Pro cu ochii tăi — de fapt, este și certificat TÜV în privința asta. Afișează tonuri naturale și poate fi programat să urmeze ciclul circadian, ca să fie cât mai blând cu ochii tăi în fiecare moment al zilei.

    Recuperează cu vârf și îndesat la capitolul luminozitate însă: ecranul lui HONOR Magic6 Pro are o luminozitate maximă de 5.000 de niți! Practic, poți să te uiți la ecran și când ai Soarele în spate. Și când zic în spate, mă refer la 1 metru în spate!

    Cu alte cuvinte, poți să faci binging liniștit oricând și oriunde. Unde mai pui că ai și material de binging la îndemână: dacă-ți cumperi HONOR Magic6 Pro prin abonament până la 31 Martie, primești și trei luni HBO Max cadou.

    Specificațiile ecranului LTOP OLED au rămas impresionante: are HDR, un miliard de culori, rată de refresh variabilă de până la 120 Hz și — am mai zis? — sticlă foarte rezistentă la cădere.

    Acuma, pentru că sunt obișnuit să scap lucruri din mână, nu mă lasă inima și creierul să vă demontrez cât de rezistentă este sticla NanoCrystal Shield de pe ecranul lui Magic6 Pro. Cu toate că HONOR sugerează celor care fac reviewuri să-l „scape” de la 2 metri pe parchet, sau de la 1,5 metri pe asfalt, ca să se convingă mai apoi că dispozitivul este nu doar funcțional, dar și intact. Eu îi voi crede pe cuvânt.

    Astea ar fi poate motivele care să te facă poate cel mai mândru de noua achiziție, dar cu siguranță nu sunt singurele, pentru Magic6 Pro vine foarte pregătit la toate capitolele. Procesorul este un Snapdragon de ultimă generație, ecranul rămâne performant, dar vine cu o luminozitate im-pre-si-o-nan-tă, camerele primesc un upgrade binevenit, iar ca spațiu de stocare, Magic6 Pro se asigură că e suficient pentru toate pozele alea tele sau macro cu care o să-ți dai pe spate prietenii.