Upgrade-uri super pentru supergadgetul tău, de la Vodafone

Ce facem atunci când nu testăm supergadget-uri? Ne uităm la cum am putea să ne facem viața mai ușoară cu ele, prin servicii conexe, de la asigurare la conectivitate, la entertainment. Asigurare mobilă

Dacă odată cu supergadget-ul cumpărat apare și grija că i s-ar putea întâmpla ceva, iar o husă și o folie nu te-ar ajuta prea tare, cel mai simplu și mai benefic lucru pe care poți să-l faci este o asigurare. În schimbul a câțiva euro pe lună la factură — în funcție de costul de achiziției al telefonului/tabletei — primești siguranța că orice s-ar întâmpla, dispozitivul tău va fi reparat sau, după caz, chiar înlocuit. Indiferent de tipul serviciului ales, ești asigurat împotriva daunelor accidentale (inclusiv defecțiuni cauzate de apă), iar dacă optezi pentru asigurarea Premium de la Vodafone, primești telefon la schimb în cazul în care ești tâlhărit sau dacă telefonul tău este furat. Simplu!

Un număr, mai multe dispozitive: OneNumber

Cu serviciul OneNumber de la Vodafone îți poți transforma și celelalte dispozitive în telefoane mobile — acestea devin practic o extensie a smartphone-ului tău. Ai un smartwatch cu SIM și vrei să rămâi conectat și când ieși la alergat? Îți lași telefonul acasă și pleci doar cu ceasul, care preia astfel rolul de telefon, inclusiv pentru apeluri voce. La fel poți face și cu tableta — probabil gadgetul preferat al copilului tău — pentru care nu trebuie să cumperi un SIM cu abonament separat și nici să faci hotspot, întru bucuria bateriei telefonului tău mobil. Activezi serviciul OneNumber și scapi de-o grijă!

Secure Net — gardianul rețelei

Apropo de scăpat de griji, iată un serviciu care te scapă de mai multe griji deodată: Secure Net. Practic, cât timp folosești rețeaua de Internet de la Vodafone și ai activat serviciul Secure Net, ești protejat de viruși la site-uri malițioase, de aplicații malware sau de fișiere bolnave. Practic, de toate relele Internetului. Sigur, nu o să scapi chiar și de pozele cu citate motivaționale atribuite fals unor autori, dar altfel Internetul este inofensiv cu Secure Net. Atât în țară, cât și în afara ei, oriunde ai acoperire roaming.

HBO Max — cinema în antecameră

Știi momentul ăla când așteptarea pare să fie la fel de lungă precum scroll-ul plictisitor pe rețelele de socializare? Sau atunci când jumătatea ta mai bună vrea să prindă neapărat meciul sau serialul preferat și trebuie să-ți aștepți rândul la televizor? Mă rog, ai înțeles ideea: niciodată nu strică să ai o aplicație de streaming la îndemână, cum ar fi de exemplu HBO Max, pe care-l poți plăti acum prin factura Vodafone. Poți viziona HBO Max de pe patru dispozitive în același timp și poți crea până la cinci profiluri personalizate, iar dacă urmează să călătorești cu avionul de exemplu, îți poți descărca pe mobil/tabletă filmele și serialele preferate și le poți urmări și când ești offline. Dacă nu știi cu ce serial să începi, îți recomandăm noi unul: Succession.

Premium Wi-Fi — dispozitive care vorbesc fluent Interneteza

De cele mai multe ori e bine să ai pereți groși la casă, mai puțin atunci când trebuie să mergi într-un anume colț al camerei ca să prinzi pe super-telefonul tău Wi-Fi din ăla bun, cu trei liniuțe pline. Din fericire, există acum dispozitive care acoperă la fel de bine și nevoia de net, și spațiul în casă, astfel încât toate dispozitivele din casa ta smart să primească net din ăla sănătos. Fie că vorbim echipamente Wi-Fi 6 de la Netgear sau Wi-Fi Mesh de la Xiaomi, la Vodafone le găsești pe toate, pentru Internet de mare viteză la tine în locuință. Cât de mare? Până la 1 Gb pe secundă!