Easy Valentine’s Day cu EasyTech: cadouri pentru el și pentru ea

Știu, te-ai trezit în ultimul moment și acum te-ai panicat că nu știi ce să-i cumperi de Ziua Îndrăgostiților. Ai vrea să fie ceva mișto, ușor de găsit și ușor de cumpărat. No es problema, avem noi niște sugestii. Începem cu câteva propuneri potrivite „pentru ea” și „pentru el”, după care avem și niște sugestii de cadouri bundle, și pentru voi amândoi. Știu, poate părea că ne-am gândit noi la toate, dar de fapt e foarte ușor să faci alegerile astea, când e așa de simplu cu tehnologia aici la SuperGadget. Să începem.

Cadouri pentru ea:

Samsung Galaxy Z Flip 5

În materie de telefoane elegante, performante și practice, nimic nu pare mai potrivit pentru un cadou de Sf. Valentin decât minunea asta pliabilă de la Samsung numită Galaxy Z Flip 5. Este ușor de ținut în buzunar, este cel mai bun prieten al selfie-urilor și atunci când îl deschizi, are un ecran pe cât de mare, pe atât de performant.

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Într-o relație, comunicarea e importantă și cu cât este mai de calitate, cu atât mesajul ajunge mai bine la destinatar. Tocmai de aceea o pereche de căști wireless performante sunt un cadou binevenit oricând, dar poate mai ales de Valentine’s, când îl poți oferi cu replici precum „Vreau să dau lumea pe mute și să te aud doar pe tine!” sau „Vreau să auzi la calitate maximă toate melodiile pe care ți le dedic!”. Mă rog, nu garantez că astfel de replici vin cu garanția succesului, tu știi ce ai de zis, important e că Samsung Galaxy Buds2 Pro chiar facilitează comunicarea și audiția, pentru că au noise cancelling, 360 Audio și baterie durabilă.

Riversong Powerbank Horizon

În multitudinea de chestii pe care le poartă în geantă/rucsac — aceste rabbit holes purtabile al doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume — nu se găsește deja un powerbank? În zilele noastre, cu atâtea supergadgeturi pe care le purtăm la noi zi de zi, un powerbank este necesar ca mini-trusa de farduri sau ca rujul: cu toate că pleci pregătită de-acasă, nu știi când o să ai nevoie de ele. Așa că fii tu Valentinul practic și pune-i în geantă sau în rucsac acest rezervor de curent de 10.000 mAh.

Xiaomi Smart Blender

Dragostea îți dă energie, că altfel cum ți-ai explica nopțile albe după care nici măcar nu te resimți? Totuși, e bine să ai un plan de rezervă — niște smoothies delicioase pline de vitamine, de exemplu. Pentru asta, blenderul de la Xiaomi este alegerea nu doar elegantă, dar și eficientă: are 8 moduri presetate pentru diferite băuturi și poți amesteca până la 1,6 litri de băutură. Apropo de băutură: acest blender poate fi util și în serile în care aveți chef de un daiquiri răcoritor. Să-nceapă fiesta!

Apple Watch SE GPS Cellular 40mm

Când ești îndrăgostit, timpul pare că stă uneori pe loc, așa că e bine să aibă un ceas care să-i confirme că e doar inima ei cea care o ia razna din când în când, nu și timpul. Un cadou nu doar elegant, dar și performant ar fi deci Apple Watch SE de 40mm, care vine cu GPS și cu suport LTE. Practic, își poate lăsa telefonul acasă când iese la alergat, căci cu Vodafone OneNumber îți poți transforma ceasul și în telefon mobil la nevoie. Și dacă tot am pomenit de inimă: va ști precis și cât de tare îi bate inima, mulțumită senzorilor de monitorizare a semnelor vitale.

Cadouri pentru el:

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2

Dacă-ți spune că i s-au aprins călcâiele după tine, poate că e timpul să-i cumperi o trotinetă electrică. În felul ăsta te scutești și de așteptările prelungi cauzate de traficul din oraș! Trotineta Xiaomi are o autonomie de 45 de kilometri și este ușor de cărat, pentru că e pliabilă. În plus, dacă-i cumperi o trotinetă electrică, îi faci și un mare favor: niciun bărbat nu recunoaște public că-și dorește una, dar în sinea lui sigur se bucură.

JBL Bluetooth Speaker GO Essential

În principiu, o boxă portabilă este un cadou foarte util pentru multe situații, cum ar fi un picnic în doi cu Louis Sera sau cu Etta James pe fundal. Sau, cine știe, poate ai dat peste un trubadur care o va folosi pentru a-ți face serenade sub balcon. Boxa portabilă JBL este potrivită pentru astfel de situații: este compactă în dimensiuni, dar capabilă în redarea sunetului, mai ales dacă vibe-ul este romantic. Sigur, s-ar putea să găsești boxa asta și la duș când îi faci vizite. O să-ți spună că a lăsat-o accidentat acolo, dar toți știm că a folosit-o pentru ședințe de karaoke sub duș.

Sony PlayStation 5

În cazul în care ai ratat cadoul de Crăciun și vrei să te revanșezi, nimic nu spune „I love you!” mai puternic decât o consolă de ultimă generație. Nu are rost să te trec prin toate detaliile tehnice, că oricum o să ți le enumere el pe toate atunci când va desface cadoul. Unde mai pui că PlayStation 5 este nu doar un supergadget de entertainment de top, ci și un obiect decorativ foarte… interesant. Top tip pentru tine: există și jocuri care se joacă în doi. Știe el care sunt.

Samsung Galaxy Watch6 Classic

Design clasic, potrivit chiar și pentru un eveniment black tie, dar și multe funcții de tracking ale activităților sportive — astea sunt doar două dintre motivele pentru care un Samsung Galaxy Watch6 Classic se potrivește de minune în lista de cadouri pentru el. Sigur, o să-ți arate probabil mai des decât îți dorești câte calorii a consumat la alergarea de dimineață, dar până la urmă progresul împărtășit în cuplu este una dintre plăcerile vieții în doi. Iar dacă îți zice că nu poate dormi fără tine, întreabă-l ce-i zice ceasul despre asta: Samsung Galaxy Watch6 Classic îți supraveghează somnul și vine cu sugestii pentru îmbunătățirea acestuia.

iPhone 15 Pro Max

Ți-a spus vreodată că relația voastră este la fel de animată ca un Super Retina XDR cu ProMotion? Sau că e rezistentă ca o ramă din titan? Performantă ca un chip A17 Pro? Atunci e clar că visează și noaptea un iPhone 15 Pro, asta când, um, nu te visează pe tine, desigur!

Iar acum, dacă tot am zis că toată lumea câștigă, fiți atenți ce bundle-uri am pregătit pentru zilele astea speciale: